ЗА ПРОДАВАЧА:

Тракия Пропъртийс може да помогне в процеса на продажба на Вашия имот без значение дали продавате къща, апартамент, вила, бунгало, апартамент, студио, магазин, офис или парцел поради техните :

Познаване на местния пазар

Тракия Пропъртийс познава местния пазар, типа имоти за продажба в него и потенциала на търсенето, което ще позволи да се изчисли точно и реалистично стойността на Вашия имот, за продажба му. Ще можем да таргетираме купувачите, които биха могли да се интересуват от имота и да изградим стратегия за представянето и рекламирането на имота на целевия пазар.

База данни с потенциални купувачи

Тракия Пропъртийс е в контакт с голям брой потенциални купувачи чрез нашата база данни. Това са купувачи, които са запознали агенцията със своите критерии за търсения имот и са готови да започнат да разглеждат жилища за продажба веднага.

Опит и сила в Търговията и Маркетинга

Тракия Пропъртийс има капацитета да направи така, че вашият имот да се вижда от правилните купувачи, където и да са те.

Управление и провеждането на огледи

Тракия Пропъртийс ще осъществява връзка между Вас и потенциалните купувачи и ще организира огледи на имота Ви. След като огледа се е състоял ние ще се свържем с вас с актуална информация за начина, по който е протекъл огледа и ще ви дадем обратна връзка.

Управление на процеса на продажба

Тракия Пропъртийс редовно ще проверява нагоре и надолу по веригата на собствеността, както и с адвокати и нотариуса, за да се увери, че всичко върви гладко за продажбата на Вашия имот. Назначавйки Тракия Пропъртийс да продаде имота Ви, Вие наемате компанията да извърши толкова дейности, колкото са необходими за продажбата на имота, отнемайки стреса и напрежението за Вас.

Водене на преговори с купувача

Едно особено предимство от използването на Тракия Пропъртийс е, че не е нужно да се преговаря директно с купувачите, нашият екип има голям опит в управлението на преговорите от Ваше име и ще се уверите, че ще получите възможно най-добрата сделка.

Съвети към продавача:

Подгответе имота така, че той да има търговски вид: изчистете и подредете апартамента или офиса; изчистете, заравнете и оградете парцела; освежете офиса или магазина и др.
Направете предварителна подготовка на необходимите документи, удостоверяващи собствеността на имота, за което ще получите пълна консултация от нашата агенция.
Дайте пълна информация на агенцията относно имота и собствеността- това ще улесни процеса на продажба.

Адрес: гр. София 1138, кв. Горубляне, ул.”Павел Красов”№ 36, партер
Тел.: 02 483 91 98, 0884 556 480, 0882 782 667, 0876 244 458
Е-mail: info@thraciaproperties.com
Офертите се управляват от EstateAssistantС помощта на Mythfinity
Обратно горе