КОМПЛЕКС

Ексклузивен комплекс от пет къщи със съвременна архитектура, изключителен дизайн, оптимизирано разпределение и собствен двор, в един от най-перспективните и престижни зелени райони на София. 

ЛОКАЦИЯ

 Адрес: гр. София, кв. Горубляне, ул. „ Витоша” 9А-11 
 Ключово местоположение, гарантиращо достъп за минути до:
Бизнес парк – София
Летището
Административения център на столицата по бул. “Цариградско шосе”
Изходите на столицата по Самоковско шосе и Околовръстен път, избягвайки натоварения трафик

КЪЩИ

 Всяка от петте къщи е с РЗП – 270 м2, ЗП – 135 м2 и площ на двора 405 м2. При интериорното разпределение е помислено за удобствата на едно динамично, професионално ангажирано семейство с деца. 

РАЗПРЕДЕЛЕНИЯ

 Ситуация и вертикална планировка: 

Къщите са ситуирани в следната конфигурация: От изток на запад, четирите къщи са комбинирани две по две и всяка от тях е със самостоятелен двор, индивидуални основи и стени, като между стените на съседните, допиращи се къщи има допълнителна топло и шумо изолация. Петата къща е изцяло самостоятелна.
Всяка къща е разположена в предната част на двора с две полузакрити паркоместа и с обособен южен заден двор с кът за отдих и патио.

 Първи етаж: 

Предверие
Дневна
Кухня и трапезария”
Кабинет
Баня с WC
Сервизно помещение и склад
Веранда

 Втори етаж: 

Коридор
Три спални
Две бани с WC
Две тераси
Гардеробна
Вторият етаж е решен на две нива, отделяйки двете детски спални с тераса, баня с тоалетна и коридор от главната спалня, разполагаща с гардеробна, баня с тоалетна, коридор и собствена веранда. 

МАТЕРИАЛИ

 Тухли: 

Forati 4 - Керамични блокове с хоризонтални кухини Forati 4, предназначени за защитена зидария при неносещи зидове с дебелина на зида 25 см.
Forati 8 - Керамични блокове с хоризонтални кухини Forati 8, предназначени за защитена зидария при неносещи зидове с дебелина на зида 25 или 20 см.
Система за топлоизолация и фасада Baumit. С Баумит зидарията е защитена от въздействието на околната среда и минимизира на разходите за отопление когато е студено и за охлаждане, когато е горещо.

 Дограма: 

 Модел: Streamline 76 

 Производител: Salamander® 

PVC дограма със система петкамерни профили, 76 мм широчина
Коефициент на топлопроводимост 1.3 W/m2 на профила
Коефициент на шумоизолация 33 db на профила
Трислоен стъклопакет 40 ММ - 4 сезона/бял/"К" стъкло
Заоблена оптика
Настилки и плочи " Semmelrock"- качество и иновация за стил и неповторим чар на градината, терасите, пътеките и площадките.

ПРЕДИМСТВА

Горубляне е жилищен район с едно и двуфамилни къщи с дворни места, което гарантира спокойствие, зеленина и панорама към Витоша и Лозенска планина, носещи свеж въздух и прохлада.
Близостта до планините, минерални басейни, тенис кортове, Панчаревското езеро и язовир Искър, предлага здравословен стил на живот и възможности за избор за спорт и отдих.
Дружелюбна среда с тихи улици и зеленина, в която можете да се отпуснете след напрегнат ден и децата Ви да играят навън спокойни и щастливи.

ЕТАПИ НА СТРОИТЕЛСТВО - ГАЛЕРИЯ

ТЕКУЩ ЕТАП НА СТРОИТЕЛСТВО

ЕТАП - ГРУБ СТРОЕЖ

ЕТАП - ЗАВЪРШЕН СТРОЕЖ

ЦЕНА

Очакваме всеки, който се интересува от закупуване на къща, да се свърже с нас, за да се запознае с проекта и за да обсъдим Вашите желания, предпочитания и възможности. Ние ще Ви консултираме и окажем пълна подкрепа при избор и покупка на къща. Цената на всеки един от обектите се разсрочва за целия етап на строителството от подписване на предварителен договор до получаване на разрешение за ползване на сградата. Разсрочването на плащането не влияе на крайната цена на избраната къща, като тя остава непроменена от момента на капариране на имота до нотариалното прехвърляне на собствеността. Ако вашето намерение за покупка на къща е чрез кредит от търговска банка, ние ще Ви консултираме и ще окажем пълно съдействие за избор на най-доброто предложение за кредитен продукт. 

Адрес: гр. София 1138, кв. Горубляне, ул.”Павел Красов”№ 36, партер
Тел.: 02 483 91 98, 0884 556 480, 0882 782 667, 0876 244 458
Е-mail: info@thraciaproperties.com
Офертите се управляват от EstateAssistantС помощта на Mythfinity
Обратно горе